رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در دولتهای یازدهم و دوازدهم، سرمایهگذاریهای زیادی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی انجام شده است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و خبری روستا و عشایر ایران، «کامبیز عباسی» در نشست خبری خود با تشریح گزارش عملکرد این بخش اعلام کرد: طرح جایگزینی ماشینهای فرسوده، از محل صرفهجویی سوخت در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.
*** پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی سرمایهگذاری شده است
وی اظهارداشت: از نیمه دوم امسال تاکنون، پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در این حوزه سرمایهگذاری و تبدیل به ماشین شده که ۹۵ درصد این سرمایهگذاری با تکیه بر تولیدات داخلی صورت گرفته است.
مکانیزاسیون کشاورزی مجموعهای از علوم و فنون کاربردی است که مطالعه، شناخت و بهکارگیری انواع مختلف ماشین و ابزار نیروی محرک، در مراحل مختلف تولید و در فرآوری محصولات کشاورزی را شامل میشود. به عبارت دیگر مکانیزاسیون، استفاده از وسایل و ادوات مکانیکی و به عبارت کلیتر استفاده از تکنولوژی روز در کشاورزی برای افزایش بهرهوری با رعایت تمام جوانب میباشد. مکانیزاسیون استفاده از تکنولوژی روز در کشاورزی برای رسیدن به توسعه پایدار است.
معنی خاص مکانیزاسیون شامل تکنولوژی ماشینی و مسائل مرتبط با آن در کشاورزی است، در حالی که معنی عام آن تمام مسائل و تجزیه و تحلیلهای کلی مرتبط با کشاورزی و مدیریت آنها را شامل میشود. مقاله حاضر، به بررسی مکانیزاسیون در بخش کشاورزی ایران و تحول و اهمیت آن میپردازد.
یکی از اهداف مکانیزاسیون افزایش تولید و کسب سود بیشتر است. افزایش تولید با افزایش سطح زیر کشت و افزایش مقدار تولید در واحد سطح میسر میشود و مکانیزاسیون در پی اجرای هر دو روش است.
به گزارش خبرگزاری روستا، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در پایان خاطر نشان کرد: طی این مدت بیش از ۸۵ هزار دستگاه انواع تراکتور و بیش از ۱۸۵ هزار انواع ادوات به اراضی کشاورزی ورود پیدا کرده است.
انتهای پیام///